Nogle af verdens bedste vine kommer fra Støvlelandet

0
770

Man skal ikke have smagt ret mange forskellige vine før man begynder at kunne smage forskel. Det kan blive begyndelsen på en lang rejse ind i vinenes verden, hvor noter, aroma, karakterer og krydring bliver en det af vokabulariet. Vinsmagning er en hobby, der kan vare livet ud og aldrig blive kedelig. Man lærer nuancer at kende, som åbner op for store oplevelser for ganen. Og nogle af de vine, der smager allerbedst kommer fra Italien. Dem skal du prøve.

Hvis man interesserer sig for italiensk vin, så er navne som Barolo, Amerone og Brunello helt sikkert velkendte. Det er vel de tre mest berømte druer, når det kommer til italiensk vin. Her er tale om druer, der bruges i fremstillingen af nogle af verdens absolut bedste vine overhovedet. Vine af høj klasse og med aromaer og noter, der kan få selv den største vinkender til at levitere. En god italiensk vin kan i den grad tage smagsløgene med storm og sende en ud på en rejse.

Fantastisk til mad

Italiensk mad er berømmet og besunget for sin gode smag og klassiske enkelhed. Det italienske køkken er raffineret i al sin selvsikre kredsen om det simple. Om det er maden eller vinen, der kom først; mad og vin går utroligt godt sammen i støvlelandet. Til god italiensk mad, bør man altid nyde italiensk vin. Det er en stor smagsoplevelse, man ikke behøver at være ekspert for at opleve.

Der er mange, der mener at fransk vin er den sande vin. Det skal man nok ikke sige alt for højt i Støvlelandet. For italiensk vin har lige så lang historie og tradition som fransk. Og så gør den ikke helt så ondt i håret dagen derpå, hvis man har fået en tår over tørsten. Det skyldes det ofte lave indhold af garvesyre, men det er en anden historie.

Køb det online

Hos supervin.dk kan du finde italiensk vin i høj kvalitet til meget lave priser. Her er en vinhandler, der giver gode tilbud, ikke bare på de traditionelt billige vine, men også på de dyre kvalitetsvine, for eksempel fra Italien.