DE BÄSTA PRODUKTERNA FÖR TIDSHANTERING

Det är nyårsafton och ditt nyårslöfte är att glömma förra årets slöa förseningar och starta på nytt med ett mer punktligt jag. Hur börjar du? Först och främst så måste…

Det är nyårsafton och ditt nyårslöfte är att glömma förra årets slöa förseningar och starta på nytt med ett mer punktligt jag.

Hur börjar du? Först och främst så måste du verkligen vilja förbättra dig, det är inte lönt att försöka om du saknar viljekraften att förändra dig. Då detta är helt upp till dig (vi kan inte göra allt för dig!) så kan vi hjälpa dig med att rekommendera de bästa produkterna som finns där ute som kan hjälpa dig hålla ordning på tiden, på din väg mot ett nytt och mer pålitligt jag.

Här är vårt urval:

1 – Pronestor bokningssystem

Det här systemet är byggt till fördel för verksamheter som vill effektivisera arbetsflödet och är därför en utmärkt programvara ur enskilda personers synvinkel.

Pronestor gör det möjligt för dig att hantera alla dina resurser med sitt  rumsbokningssytem, där du snabbt och effektivt kan boka mötesrum och ordna möten.

Den har förenklad kalendervy så du kan lätt se dina åtaganden och en ytterligare bra sak med den är att den fungerar fristående eller sömlöst integrerat med Microsoft Exchange och Office 365.

2 – Toggl

Toggl, som finns att få på Googles Androida plattform och Apple iOS och även online, är en app som används för tidsmätning. Den kan registrera projektskapande, tidshantering för kunden och teamet, och den har rapporteringsverktyg.

Du kan ser hur lång tid som använts för olika arbetsuppgifter, och därför ger den dig bra överblick över sådant som är problematiskt och behöver förbättras. Då den är molnbaserad kan du arbeta både online eller offline och den kommer synka genast när du kopplar upp dig på nätet.

3 – Todoist

Som en av de mest populära apparna för att hålla ordning på sina sysslor är Todoist helt enkelt en applikation för att hålla reda på dina att-göra-listor.

Sysslor är markerade i olika färg beroende på hur viktiga de är, och underordnade projekt och sysslor kan också anges. Det går också att delegera uppgifter, så du kan dela med dig av dina arbetsbördor. Det finns funktioner för samarbete och alternativ som gör det möjligt att diskutera det som ska göras.

4 – Apple Watch

Den enda fysiska produkten på listan, Apple Watch, är lite dubbel. Det som är bra med den är man inte bara kan lägga till appar för tidshantering på den, utan att klockan i sig är bra för att hantera tiden. Trots allt så är den ju en klocka! Påminnelser finns givetvis, och om du är en av de som störs av dem så är det antagligen bara bra. Vad kan vara ett bättre sätt på att väcka din uppmärksamhet och få ordning på din tidshantering än att hela tiden bli påmind av sin handled.

Så det var detta, våra bästa produkter för att få dig tidsmedveten och väl förberedd inte bara på arbetet, utan också i vardagslivet. Ingen tycker om att behöva vänta, så pröva de här produkterna redan idag och se hur mycket mer punktlig du blir, samtidigt som du skaffar dig ett bättre rykte.